Betongblandare Göteborg

Betongskopan Väst AB

Vi säljer bland annat betongblandare i Göteborg, varmt välkommen!

Kontakt

// Välkommen

Betongblandare nära dig

Vi finns tillgängliga när du behöver en betongblandare i Göteborg. Betongskopan Väst AB är perfekt för dig som söker perfekt blandad betong som också är lätt att transportera vart man vill. Våra blandare är ett smidigt val för dig som gillar när det är praktiskt och enkelt. Det tar bara några få minuter att blanda och rymmer många liter, beroende på hur stor blandare du söker.

Hos oss hittar du betongblandare för hjullastare, traktor och grävmaskin. De rymmer allt från 100 liter ända till 2000 liter, i 14 st olika storlekar. Vi har ett brett utbud för att vi ska kunna anpassa oss utefter dina behov.

Förutom betongblandare så har vi även sopmaskiner och pallgafflar. Varmt välkommen till oss för att se vad som passar dig och din maskin bäst. Vi hjälper dig svara på alla frågor du kan ha och ger våra bästa tips!

Hydraulisk blandare i Göteborg, orange och svart

Mer om

betongblandare

/ 01 /

Blandarskopa

Vi har den rätta betongblandaren för dig, som du enkelt kan sätta på din maskin. De kommer från SIMA, och tillverkas i Italien.

/ 02 /

Sopmaskiner

Vi har även sopmaskiner från SIMA i två olika huvudföranden, som är Industrial och Road. Som roterar åt olika håll beroende på vilken modell du väljer.

/ 03 /

Pallgafflar

Om du söker nya pallgafflar har vi även det hos Betongskopan Väst AB, i många olika storlekar för att passa just din maskin.

/ 04 /

Återförsäljning

Vi samarbetar bara med de bästa, därför är vi idag även en återförsäljare till det danska företaget Al-lift. De erbjuder lyftredskap för industri, bygg & anläggning.

Om oss

Vi på Betongskopan Väst AB är ett företag som sköter försäljning av betongblandare i Göteborg, välkommen in till oss så hjälper vi hitta det du söker. Fråga oss! Här får du alltid den service som du förtjänar, i toppklass.

Vi startade år 2017 och har sedan dess underlättat mycket med våra betongblandare, sopmaskiner och pallgafflar. Vi brinner för det vi jobbar med och därför har vi även bred kunskap inom branschen. Därför är vi ett tryggt val för dig och dina maskiner!

Vi säljer betongblandare i Göteborg

Letar du efter en betongblandare i Göteborg? Då behöver du inte leta längre. Hos oss hittar du det smidigaste sättet att blanda betong, våra produkter levererar alltid på topp och har alltid högsta kvalitén. Vi samarbetar givetvis med proffs i branschen, för din och vår trygghet!

100 - 2000 liter

14 olika storlekar

Fäst den på vad du vill

Ritad orange hjullastare, med mörkbakgrund

Läs mer om

betongblandare

Hos oss driver vi försäljning av olika saker, som en betongblandare eller hydraulisk blandare, blandarskopa och maskinblandare som det också kan kallas. Såklart säljer vi också mycket andra hjälpmedel eller redskap, allt för att underlätta i vardagen. Här finns många olika storlekar att välja mellan, beroende på hur många liter det är du är ute efter. 

Blandarskopan har oftast hydraulisk drivning med en danfossmotor, men även fler spännande funktioner. Det ingår som standard med en elektrisk styrd, hydraulisk utsläppslucka under blandaren samt en slang.

En betongblandare kan fästas och passar på de allra flesta maskiner såsom grävmaskin, hjullastare eller varför inte din traktor. Den är praktisk och gör jobbet felfritt gång efter gång. Blandarskruven är gjord av hardoxstål, och även inlägget för blandarens botten som du kan beställa extra.

Fråga oss

Vi hjälper dig hitta det du söker

När du behöver ett smidigt sätt att frakta och göra betong så har vi den rätta utrustningen för dig. Men oavsett om det är en betongblandare som låter intressant, eller kanske vår sopmaskin så står vi alltid redo att svara på alla dina frågor. Vi hjälper dig hitta rätt blandare för just din maskin.

Kontakta oss via vårt formulär, ring eller maila. Vi gör alltid vårt bästa med att svara dig så snabbt som möjligt. Har du frågor kring våra produkter, tjänster eller funktioner? Hör av dig till oss!

Fler svarta betongblandare på rad

kontakta oss

Ring oss

070 749 73 36

Maila oss

anders@betongskopan.se